Buitenschilderwerk Schildersbedrijf Kees van Tilborg & Zn

Buitenschilderwerk
Met buitenschilderwerk wordt het schilderwerk aan de buitenkant van uw huis bedoeld. U kunt daarbij denken aan kozijnen en deuren, maar ook aan de gevelbetimmering en de buitenmuren van uw woning. Verder vallen ook schuttingdelen en de buitenkant van de schuur hieronder.
Schilderbedrijf Kees van Tilborg & Zn levert sinds 1966 vakmanschap!
Wij komen graag persoonlijk bij u langs om de potentiële opdracht eerst te bezichtigen of om u van goed advies te voorzien.
Bel voor meer informatie of een afspraak 0183 - 44 27 15 of 06 - 13 74 61 40.
Bij ons bedrijf is kwaliteit gegarandeerd.
Wij hebben ook aantoonbare referenties. Of bekijk diverse foto's van door ons geleverd werk.
Kees van Tilborg & Zn, Professioneel schildersbedrijf sinds 1966 voor:


Heeft u vragen? Stel ze gerust of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier. Wij komen graag persoonlijk bij u langs om de potentiële opdracht eerst te bezichtigen of om u een passend advies te geven.
Bel voor meer informatie 0183 - 44 15 52 of 06 - 13 74 61 40. Bij ons bedrijf is kwaliteit gegarandeerd. Wij hebben ook aantoonbare referenties. Of bekijk diverse foto's van door ons geleverd werk.

Voordelen goed buitenschilderwerk
  • Bescherming van materiaal Goed schilderwerk zorgt dat materialen, zoals hout, langer mee gaan. Als uw woning regelmatig geschilderd wordt, hoeft u zich voorlopig geen zorgen te maken over bijvoorbeeld houtrot.
  • Waarde van uw woning Daarnaast geeft schilderwerk een ander uiterlijk aan uw huis. Als uw woning goed in de verf staat, ziet dat er fris en mooi uit. Goed schilderwerk is daarmee ook belangrijk voor de waarde van uw huis.