Veelgestelde vragen

Zelf schilderen of uitbesteden?
Er komt aardig wat kijken bij (buiten- en binnen)schilderwerk. Denk ook aan een goede voorbereiding, zoals het schuren, voorbehandelen of repareren van de ondergrond. Zelf schilderen kost ook behoorlijk wat tijd. Schilderen is een vak. Veel mensen kiezen er daarom voor om hun schilderwerk uit te besteden aan een professionele schilder die AF erkend is. Schildersbedrijf Kees van Tilborg & Zn heeft het keurmerk AF erkend.
Kleurafspraken
U kunt te maken krijgen met kleurafspraken voor schilderwerk, die gelden voor een straat of deel van de wijk. Ook als u in een monumentaal huis woont, kunt u verplicht zijn om bepaalde kleuren te gebruiken. Als u dit vooraf navraagt bij uw gemeente, komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.
Wanneer is buitenschilderwerk nodig?
Buitenschilderwerk is ongeveer een keer per vijf jaar toe aan een nieuwe lik verf. Daarbij is het schilderwerk op het zuiden en westen eerder aan onderhoud toe, door de invloed van zon en regen. Schilderwerk op het noorden en oosten heeft minder aandacht nodig. Als het schilderwerk blaasjes of scheurtjes vertoont, is het tijd voor schildersbedrijf Kees van Tilborg & Zn. Let vooral op de liggende onderdelen, zoals een vensterbank, waar beschadiging van het schilderwerk vaak begint.
Als u twijfelt mag u ons om vrijblijvend advies vragen!
Kees van Tilborg & Zn, Professioneel schildersbedrijf sinds 1966 voor:


Heeft u vragen? Stel ze gerust of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier. Wij komen graag persoonlijk bij u langs om de potentiële opdracht eerst te bezichtigen of om u een passend advies te geven.
Bel voor meer informatie 0183 - 44 15 52 of 06 - 13 74 61 40. Bij ons bedrijf is kwaliteit gegarandeerd. Wij hebben ook aantoonbare referenties. Of bekijk diverse foto's van door ons geleverd werk.

erkende schilder